Hej igen!

Long time, no see!

Ser att många fortfarande kollar in min blogg så kanske dags att berätta allt som hänt!

Mycket har hänt på sista tiden! Så som att jag har skaffat en pojkvän, fått tillbaka min älskade vän Lollo och mkt mkt mer men värst av allt så har jag förlorat min älskade pappa i torsdags (mer exakt den 23 april).

Mitt liv har förändrats drastiskt sedan min pappa avled, jag har ännu inte insett att han föralltid är förlorad men dagarna går sakta men säkert frammåt. Det är nu mycket psykiskt arbete för mig att ta reda på efter detta och saken blir inte bättre utav allt pappersarbete och liknande som nu måste reda ut efter detta...
Bland annat läste jag, min syster, pappas sambo och pappas bästa vän upp hans testamente igår och usch så jobbigt det var! Som tur var får jag och min syster halva arvet var! Hade verkligen varit jobbigt om hans sambo fick halva eftersom jag verkligen inte gillar henne.
Dock känner jag att arvet är totalt betydelselöst, visst det kommer hjälpa mig i framtiden men jämfört med sorgen för min pappa så känns pengarna helt onödiga, inga pengar i världen kan ersätta min pappa!

Orkar tyvär inte skriva ner igen vad som hände när ja fick reda på att han hade dött, kan dock berätta att han dog fridfullt i det fina vädret medans han spelade golf. Dödsorsaken är oklar men läkarna antar att det var en hjärtattack eller hjärnblödning eftersom han dog inom omloppet av bara några sekunder samt att han var helt frisk innan han dog! Det känns dock bra att han förmodligen slapp lida!

Dock vill jag bara få säga ett sista farväl och kunna hålla i hans hand men det är nu försent :'(

Måste även tacka alla som har stöttad mig, det har fått mig att känna glädje igen! Det är i det här läget man märker vilka som är ens riktiga vänner!

Nu klarar jag inte av att skriva mer, ha det bra! Och ta det här som en lärdom, ta ALDRIG era nära och kära för givet för ni kan förlora dem när ni minst anar det! :'(

Pappa i min halsduk <3 =D  
Min underbara pappa!
Rest in peace!
1945-10-27  ->  2009-04-23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0